pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 14 de juny del 2017

Resumint la Nocturna, el peketrail per Tivissa, la Manifestació de bicis, Fredes Paüls i mes!

Nocturna Fredes - Paüls

Enguany em tornat i com hem xalat! el cel clar, una mica de calor i moltes ganes!



Un bon grupet de groguets ens hem reunit a Beseit per anar, cadascú al seu ritme, cap a Caro, on alguns donen el seu punt i final, i d' altres continuen fins assolir el "Jo, tota!).


Ivan, treient carbonilla (bé els fetges va treure, però a tope).


Maite, Ricardo, Santi, Rosa que va acompanyar al debutant Francesc,fent-la tota.


Iris, .. xalar vam xalar.

Els que van continuar fins Paüls, van poder aturar-se a terranyes o a les rasses per aprofitar el bon temps i veure els estels així com la llunya plena com es reflexava en el Delta.

Jordi

Núria


La familia


Josep, en Aida i Jordi Gimenez... a full.

Felicitar, com cada any, al treball de la UEC i els voluntaris per fer especial cada any una travessa en tanta personalitat. Fins l'any que ve!

Peketrail a Tivissa


L'extra-escolar del Peketrail de l'Escola de Roquetes com cada any realitza la sortida de fi de curs, que enguany ha sigut a Tivissa.


La sortida es va fer nit el mateix dissabte a la población on els nens van fer una visita al poble, jugar amb altre nens i van fer una petita nocturneta jugant i cantant.


Ja cansadets van sopar i dormir per agarrar forces a un Alberg en una antiga casa parroquial, per al dia següent matinar i continuar amb una sortida de pares i fills cap a l'Ermita de Sant Blai tot per senderes però anant en compte de la calor (al final vam canviar la ruta, i la varem fer més curteta, calor obligava).




A l'alberg es varen donar detalls recordatoris tant als pares com als menuts aventurers avans de tonrar cap a casa.






Gracies a les organitzadores!!


Molt bona gent!!



Manifestació Ciclista

Aquest diumenge, igualment alguns hem estat dels mes 350 participants de la Manifestació Ciclista en protesta dels recents atropellaments a nivell tant comarcal com nacional.



L'event va començar reunint tots els ciclistes a l'Ajuntament de Tortosa sortint cap a Amposta per la carretera de la Carrova tot custodiats tant anada com tornada pels Mossos d'Escuadra.



 A l'arribada a Amposta es va fer un manifest amb les queixes i les peticions al Govern per poder penalitzar com previndre als autors d'aquests tristos incidents.



Tot seguit de la lectura es va fer un minut de silenci que es va respectar per tots els vianants.
Després d'una foto grupal de tots els perticipants, els que van tornar a Tortosa van ser guiats i escoltats pels Mossos d'Escuadra.



Des del Trail Roquetes volem agraïr a l'organització per la Manifestació així com les autoritats dels Ajuntaments, la Policia local de totes ciutats com els Mossos d'Escuadra. Aixó no s'ha de parar aquí.



Podeu veure tot el recull d'aquests dies en el següent enllàç:
https://goo.gl/photos/Et7QNUsUQagkprSw7

Pròxims events:

I recordeu! aquest cap de setmana això continua! ja pot fer sol ja.... Els dies 17 i 18 la Duextrem d'Amposta:

foto2


Igualment, el dia 18, es retorna a fer la sortida Peketrail al Toll de la Vall Cervera que es va cancel·lar per les pluges.
Resultado de imagen de toll vall cervera



I recordeu que si teniu cap dubte, estem disponibles tant a les xarxes socials com al nostre correu, tots es enllaços a la dreta del nostre blog.