pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 17 de febrer del 2011

Entrenament dijous 17/02/2011

Un entrenament més... en un ventet que molestava una mica.. i allí estaven Bernat, Bernabé, Victor, Navarro, Jordi P, Albert S, Iñaki, Manel i Albert Q.

Sortim per la via verda cap a la rotonda de Soldebre, i de cop que ens saluda un vehicle de la seguretat pública fent llums blaves...
Després de l' ensurt, més d' un té números per anar detingut ,, ja,ja.. com a mínim  per no portar documentació... continuem.
Avui la curta d' Albert S, s' ha allargat una mica, tallant pel de Fabra i no pel Canal com feia abans.
Això ha fet que sense parar  ningú,  tornessin a coincidir al cementeri.
Costes amunt, i els jovenets (Iñaki i Manel), que al pujar dalt, no baixen per Ebremetal si no que continuen pel camí baixant per la sendera de les bicicletes... fent un tros més.
Ens trobem pel monte a Xavi Giné, que està fort com un animal... i finalment arribem al pont del vicari.

Diumenge: Jordi Ponce, Albert Queralt... ... volen anar a fer uns 25-30 km.. sortint cap a les 8h per tornar per dinar.
La idea és agafar fondo pel port, ....
Qui s' apunta?