pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 2 de febrer del 2011

Entreno dimarts- SAMARRETES - NOM DEL GRUP

En un ventet que alegrava les cuixes, un nou entreno.
Una desena de valents/valenta, .. Bernat, Narcís, Albert S, Jordi, Benja, Puça, Tere, Sergi, Bernabé (falta algú ?), Fran que saluda i continua el seu entrenament al gimnàs i al pont de la via verda que se'ns afegeix Jony (benvingut).
Ens trobem en els companys de la Uec, i fem un entrenament junts, uns fan el circuit llarg fins les comportes, i els altres tallem per la torre del prior.
Puça en calambres a les cames (quasi cau varies vegades de la baixa velocitat que portàvem ja, ja...), i finalment ensenyant a Sergi com estirar el lateral del genoll. Gràcies mestre.
Dijous més...

SAMARRETES
A veure si aquesta setmana tanquem, si o si, ja que s' està allargant massa.
S' han mirat moltes coses, i ara és hora de tancar.
A veure si per divendres es pot ensenyar un disseny i el cost.

NOM
Portem 5 setmanes de vida, i al circuit ens coneixen per 4-5 noms.
A veure si tanquem en el circuit l' adaptació i deixar un sol nom.
En aixó, també estem.

Tapeu-vos, Salut i cames.

4 comentaris:

Trail Roquetes ha dit...

CONCRETAT...

EL NOM DEFINITIU AL CIRCUIT:

LA JOCA ROQUETES

Anònim ha dit...

Fran ahir va dir que el nom era,La Joca Roquetes Trail.

Anònim ha dit...

Queixes a Diego, el de "donde dije".
;-)

DFRAN ha dit...

Tens tota la raó anònim. Quan us ho vaig dir era aquell.

I era el nom "aparaulat" una nit a La Pica (¿?), però aquest matí una comunicació (i anaven....) m'ha fet acceptar (que no compartir) el nom de "La Joca Roquetes".
Digue-li diferències de parer temporals.
Sento la confusió.