pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 1 de febrer del 2011

Pastisset: contracrònica de Fran

Ens ha arribat una mica més tard que la de Xavi G, però això ja comença a ser un clàssic, a veure a la pròxima cursa qui, apart d' arribar abans, escriu la crònica abans... (és un altre front obert).


Tema samarretes
Per tal d' establir definitivament el cost de la samarreta, envieu un mail els interessats que teniu pre-reserva indicant si ja sou socis o no de la JOCA.

9 comentaris:

fran ha dit...

ESCOLTA PENJADOR DE CRÒNIQUES: enlloc dels piques dedicat a seguir les tires de cinta i no al vicente de turno, que després passa lo que passa...PERDUT !!! (i mas ben dit jeje)

Xavi Gallego ha dit...

Admin pique en el bon sentit. I no te preocupes si Fran una dia no ve a correr jo se que aniré, només dir una última cosa 2-0.:-)

fran ha dit...

2-0 al millor de 20? o 2-0 i m'arretiro perquè no sé baixar senderes? cuidaaaauuuuuu....

Madridista ha dit...

Fran, tranquilo... la liga esta perdida.

Xavi Gallego ha dit...

El Paco sa mato, que sa mato el Paco.
Se fa el que es pot...Francisco

Anònim ha dit...

Aniria bé que tots els que volen samarretes fosin socis de la Joca, pensem que és una entitat amb 25 anys d'historia i nosaltres comencem a caminar ara. D'aquesta manera fariem més gran el club i de retruc a nosaltres mateixos en un futur.
És una opinió personal.

Ivan

Albert S ha dit...

Tens raó; ivan.. a més si la Joca patrocina part del cost, qui s'han d'aprofitar son els socis.
En tot cas, si algú pel que sigue, encara no ho vol ser.. ha de poder venir evidentment però el cost no pot ser el mateix.

IVAN ha dit...

Faltaria, com més serem més riurem!

Fran ha dit...

Xavi, les teves baixades valen per les meves pujades jejeje