pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 4 de febrer del 2011

Entrenament dijous 3/2/2011 i Tema samarretes

Ei, un altre bon entreno de més d' una dotzena de corredors.
Benvinguda a Núria i Xisco, que ens acompanyen, i cap a la via verda direcció La Ravaleta, fent les costes de davant del cementeri i després pujant cap a l' observatori.
L' estol de llumetes va arribar finalment al pont del vicari en uns quants km més a les cames.
Dimarts més.
Hi ha una proposta de saquets de 20 kg de pedres per lastrar als més ràpids, quines màquines.. jeje.



Samarretes.
A una velocitat "incroyable" s' està avançant en el tema samarreta.
Definitivament l' elecció està entre dos propostes.
Hem tingut la mala sort que una de les mostres no ens ha arribat, tot i jurar i perjurar, que dilluns, dimarts, dimecres....estaria aquí. Haurem d' agafar per les banyes algun missatger. snifff...
Per altra banda, ens consta, que ja s' està començant a engegar la "màquina de prendre decissions".. bé, bé,..
A veure si la tenim avui, i la podem "tocar", .. si ens agrada tirarem per ella.... definint la impressió,   i en cas contrari per l' altra opció.

 "La paciència és amarga però els seus fruits són dolços" Rousseau.

3 comentaris:

Xisco ha dit...

Amb entrenos com aquestos aviat les curses de les Terres de L'Ebre (i les de una mica mes lluny) tindran molta gent del Trail Roquetes i molt amunt en la classificacio!!! Desde algun avio ahir a la nit algu debia pensar si erem una filera de motos a tota pastilla fent curses a algun poligon... vaya ritme!!!
Anim i a seguir corrent! Un plaer compartir un entreno amb vosaltres.

Trail Roquetes ha dit...

Gràcies Xisco,
el plaer ha sigut nostre..
ja saps on som...
see you later...

fran ha dit...

Xisco, a vore si ens anem veient per n'estes curses. I quan no hi ha curses, si baixes en cap de setmana, baixa't les bambes que un ratet de trepitjar muntanya també intentarem fer-ho; o sigui, ja saps.
Salut !