pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 27 de juliol del 2013

El motor no para, i el KMV a poc més de 30 dies.

A poc més de 30 dies pel KMV, el motor no para.


Estem a tope, en lo carburador net (les cerveses de festes, sidra i demés, han anat la mar de bé), i en l’ ajuda dels “entrenos” d’ estos dies (deu n’ hi do, quina humitat, i com acabes de suat.), estem preparats per la recta final de la preparació del KMV.

Recordeu que els preus estan bonificats fins al 15/8/13, no hi falteu que la festa serà grossa, en sorpreses i novetats a cursa/marxa.

Tenim molts de cables tocats, i ara bé la faena d’ empalmar-los. Si els lliguem tots, mos sortirà una marxa i cursa espectacular. Us esperem!!!.

Una faena que se mos ha girat, serà la NETEJA DE PART DEL RECORREGUT DE LA MARXA. La desbrossadora ja pot afinar-se que l’ herba ha crescut de valent. Sort que no hi ha rames gruixudes. O sigue que companys, aneu revisant el blog que anirem fent sortides en lo matxet.

De moment uns cracks van fer el reconeixement de la marxa:


Dissabte vinent per la tarda, estarem presents a L’ OFRENA DE LA RAVAL DE CRIST, per tant feu pensament de vindre que hi falta gent. Vinga people!!.

Altre tema: DILLUNS FEM LA COMANDA DE ROBA, si a algú li fa falta, ja sap.

Este cap de setmana s’ està realitzant l’ espectacular TRAIL ANETO-POSETS. Una prova de 114 Km i 6650+
Aquí teniu l’ enllaç, CLICA A SOBRE. 

ambé avui, tenim a diversos companys en la gent del BTT TERRES DE L’EBRE que aniran de Caro a Horta, per Terranyes, soparan, i baixaran per la via verda. Que cracks!!!. Que tingueu bona sortida!!!

Per altra banda no us volem deixar de recordar la prova organitzada pels bons amics de la Tinença, 22/9/2013. CURSA PER LA TINENÇA
CLICA A SOBRE.

I ja anirem comentant en el futur la sortida NOCTURNA DE MEITANTS D’ AGOST al COLL DE L’ ALBA, per sopar plegats i veure la vall en nit de lluna.

Això, mou...