pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 22 de juliol de 2013

Estiu.

Mentre tothom anava fent cerveses pel Renaixement, algú també en ficava... o pel País basc acabant el poc Txakoli que part de l'staff tècnic va deixar després de l'Ehunmilak. O qui sap que deu estar passant per Anglaterra....

Aquí no queda ningú, ni tant sols l'home que fa les entrades, aixó si abans de marxar va deixar instruccions explicites, "si pots fes dos entrades una dissabte i l'altra dimarts". Bé en fem una dilluns però que val per dos.


Doncs poca cosa per contar si no fos l'amic Fran que neda, bici, corre i torna a nedar... Aquest home ho fa tot.


Enhorabona pel dissabte a la XII baixada del Renaixement i llàstima la bici, bueno millor ens ho contes tu: