pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 29 de juliol de 2013

Als millors cinemes!!!


Ara resulta que fem pel·lícules.  Lo gènere no està molt clar: Terror no és, per Adults tampoc, pot ser lo més adient és Infantil, rotllo Disney en tocs de “Los Albondigas”.

Pos resulta que lo rodatge de demà  s’ ha suspès,  es veu que no ha arribat el set de rodatge i haurem d’ esperar.

Així que, CONVOCATÒRIA DE RODATGE, PROPER DIMARTS 6-8-13:

*A l’ hora de l’ entrenament 20h15m
*A la porta de l’ Aqua/Pavelló.
*En la samarreta del Trail i la del Kmv2012 (no, animals, no cal que porteu les dos posades, en que les porteu ja va bé).

Estem acabant de parlar en lo Director, no sabem si ho farà l’ Oliver Stone, o Santiago Segura, sembla que el segon.

També tenim problemes en la Pubilla del Trail que diu que si ha de fer escenes de dutxa ella no surt (tenim un escamot al Folk, intentant convèncer-la en una caixa de cerveses). No és per pudor és per què no s’ ha depilat.

Per altra banda este cap de setmana tenim tres proves:

VANDEKAMES-dissabte
Una prova de la que sempre Albert ens ha parlat molt bé.
Clica a sobre.

RUNNING SERIES A LA POBLA-dissabte

Qui s’ anima?

Clica a sobre.

De moment veiem a Neus inscrita. Ànims Neus!!!

OFRENA DE LA RAVALETA – dissabte 3 d’ Agost
Aquest any per invitació sortirem a l’ Ofrena de la Raval de Crist, un recorregut curt pels carrers de La Raval.
Quedem a les 18 hores a l’ esglesia de Roquetes per arribar a les 18h30m a La Raval.I ja heu vist l’ oferta que la gent de KM42 TURISME I ESPORT ens ha preparat per al KMV2013?
Clica a sobre