pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 17 de juliol de 2013

Valor i Coratge: Tivenys, Ehunmilak, Kmv2013 Caramella-Caro.

No perdem l' oremus, no perdem lo senderi, ni la sendera.
Sembla que si no la fas ben espectacular, ben grossa, ben difícil,  i en possibilitats de prendre mal, no has fet res.
Ho diem, perquè aquest cap de setmana passat, una vegada i altra, tossudament, la realitat ens ha fet veure que lo important és invisible als ulls, i els impossibles, a vegades, semblen ben fàcils, mentre que el més difícil resulta ser allò ben quotidià.

Gran equip.

Gran staff tècnic.
(Moisès feia la foto).

Una munió de gent se mon va anar a l' Ehunmilak.  www.ehunmilak.com
Gran tasca la de l' staff tècnic, seguiment, avituallament, i . per que no dir-ho patiment.
Gran cursa la de Ivan, Bernabé i Ferran.


Però, un avís de la meteorologia vasca va evitar que els tres, poguessen acabar la prova, al km 100, a 68 de meta, l' organització es va veure en el dilema d' aturar la prova o de fer cas omís a unes advertències que els indicaven tronada a dalt del Txendoki.
Dur, però el primer va ser el primer.

No tenen valor, aquells 100 km, ni la gran posició que portaven en aquell moment?


Fa ràbia, però tots els entrenos de l' any, els nervis, la lluita, i els 100 km.. tenen, molt i molt de mèrit, encara que la ràbia per no poder acabar estant d' allò més bé,  ens face ballar lo cap.

Sou finishers, de fet ja ho èreu abans d' anar-hi.
Vau donar un gran pas, un precipici no es salva a saltets, i vosaltres vau agafar empenta i ...


Felicitar al company de les Terres de l' Ebre Juan José Oliva que va fer una extraordinària sisena posició, sent dels pocs que va poder acabar els 168 km.


Dissabte per la nit, a Tivenys, a la cursa/marxa dels Cocons ( http://cursacocons.blogspot.com.es/), més lliçons de valors:

Gran equip, al costat dels amic de Ph-Quirogel que ens salven desprès de cada cursa.

Totes les fotos del TRAIL ROQUETES i d' ENFOC, AQUÍ, clica.Quin valor té el que un invident, Javier Fran,  face una prova per muntanya, ben tècnica, de més de 20 km?


I la valentia de Diana per fer-li de guia sense experiència prèvia?

I les ganes de tot un poble per fer les coses ben fetes i acollir-mos d' allò ben bé?

I el podi de Montse, fent tercera veterana, tot i que no es trobava en les millors condicions?


I el canvi de darrera hora d' Enrique, passant de la marxa i fent la cursa?

I el debut de Ramón Morató i Jordi Sebastià en les curses per muntanya?I la companyia que es van fer David i Albert, baixant 10 minuts el temps de la marxa de l' any passat?


I el "tiempasso" de Josep a la Cursa, o la bona posició de Jordi Querol a la marxa?O la sortida en cursa d' Angel tot i el mal de turmell, acompanyant a Miriam que tot i caure va acabar la prova com lo valenta que és?


Quin valor té, que Javier Fran se'ns apunte al KMV2013? 


O que també ens vulgue acompanyar el diverses vegades Campió del Món de Curses per Muntanya, i actual Campió del món de Kmv, Agustí Roc?

Clica a sobre per conéixer tot el palmarés del varies vegades Campió del món de Curses per Muntanya i actual Campió del món de KMV.

Qui sap..., el que és ben cert és que allà on posem el nostre sentiment, hi posem la nostra energia.
I de sentiment, no en falta.

Qui té un perquè fer-ho, trobarà el com.
I recorda que el cim és la meitat del camí, i que molts de cops el secret està en la senzillesa.

No hi busques el valor que hi ha darrera de cada una de les coses que hem comentat, cadascú d' ells, hi sap el valor que hi ha.