pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 23 de febrer del 2011

Trail Vòlei APM (Anem pel Monte) Roquetes

Per aclamació popular ( i en la benedicció de Bernat) penjem el video que ens farà canviar de nom.
La proposta és TRAIL APM ROQUETES VOLEI.

Es comenta que a Miravet vindrà TV3, i tot i que no es pugue vore al País Valencià, si algú vol anar depilant-se ja sap.....

Fenomen a internet per un vídeo del Club Vòlei Roquetes a 'APM?'

Després que diumenge sortís al programa 'APM?', una entrevista amb un component del Club Vòlei Roquetes ha iniciat una cursa vertiginosa a través de les xarxes socials. A l'entrevista, enregistrada per L'EBRE TV, prenen protagonisme dos jugadors que, de manera espontània, també volen aparèixer a la pantalla.

Nota: "Benja, per queixes dirigir-se a Bernat, i en cas de voler despenjar el video, escriure un mail on t' indicarem on  enviar la caixa de cerveses" ;-)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Especta CUL ar

Anònim ha dit...

de conya, a roquetes ja mos coneixen pel que es va tirar la reina i pel "cul volei roquetes" jeje...yatabé no?