pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 1 d’abril del 2013

Del PuigCampana a La Caramella.

Avui us fiquem la foto del company i amic Pere.

Ets un crack, Pere.

En primer lloc felicitar-lo de nou, ja que no fa molts mesos de la seva paternitat.
En segon lloc recordar el programa que este valencià rodamón està realitzant a Radio Falset: SaltaMuntanyes (clica per sentir-ho).
I finalment agrair-li el pensament que ha tingut, promocionant el KMV de Roquetes al PUIGCAMPANA, a Finestrat (Marina Baixa), Alacant.
La pujada al Puigcampana, va ser Campionat del món de quilòmetres verticals el passat novembre del 2012.


Clica sobre la imatge.


La llegenda del Puig Campana

Clica per coneixer-la.




Així mateix, i per aquells valents que vulguen trobar cabres, buscar senderes, rascar-se les cames i quedar-se perduts... us deixem el track i les fotos de la ruta Covalta-Caramella.

Clica a sobre per veure totes les fotos.