pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 30 d’abril de 2013

Secrets inconfessables del Trail Roquetes

Hi ha secrets inconfessables, no es poden dir ni contar, s’ han de viure i veure. Passen també coses estranyes; un que jugant a boles de neu acaba en l’ orella a la virulé ( i gairebé en pèrdua de massa encefàlica),un altre que saludant en bici es menja la farola de la rotonda de la Karibú, altres que obrin xat per sortideta de demà i quin batibull ...
Lo dit, secrets inconfessables per al llibre que sortirà al Sant Jordi del 2035 (25 anys del Trail): “Tots los secrets inconfessables del Trail Roquetes”, serà per sucar-hi pa.

Però mentre esperem, us deixem en les fotos i vídeos de les darreres activitats:


Fran a la Triatló de Castelldefels

 Lluita!!! Esforç!!!
Neus campiona de la Cursa del Pont a Deltebre. 

Totes les fotos de Deltebre

I un record per als que s' estan recuperant de les lesions: Navarro i companyia... ;-)