pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 21 d’abril del 2013

Ultra Marató de La Sènia i doble olímpic TTEE.

La cabra tira al monte i de quina manera.
Este diumenge mentre un parell anaven a la Fira/Cursa de Vilanova d' Escornalbou, altres feien maratons i ultres a La Sènia, i Fran se deixava la pell com a representant dels Triatletes a La Ràpita.

Marató de la Fageda a La Sènia i Marxa.
20 groguets aprox. a la prova.
A falta de més fotos i  comentaris (els esperem. ja que sabem que hi ha moltes històries), indicar que Javi Giné ha quedat cinquè, segon de la seua categoria.
Felicitats Xavi.

Nota: Com se nota que en sap, pujant al podi en l' equipació.


Enrique mos ha fet la crònica:
Clica damunt la imatge per veure-la.

També, destacar que dissabte la nit: Ivan, Bernabé, Ricardo i Ferran van sortir de la Caramella per anar cap a la Sènia i a les 7h30m. (els dos primers) fer la Marató. Com els ha anat? 

Clica damunt per veure el que han fet durant tota la nit.
Mirant les classificacions es veu la lluita de tothom, els groguets a tope, segur que patint, segur que lluitant..
Enhorabona a tots!!!.
Aquí.

I Fran, al Triatló Doble Olímpic.

Mos ha fet crònica!!!

Clica damunt la foto per veure la crònica.

Bé Fran!!!!