pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 7 d’abril del 2013

Hi ha un racó de món que és diu: Trail Roquetes a la Cursa d' Alfara - Panxampla 2013

Dia de novetats i de fred a primera hora.
Deu quin fred i quin vent.

Però estos d’ Alfara han trucat al Mauri i li han fet canviar l’ isòbara, al final un dia preciós.

Joel, Sandra, Jordi, Enrique, Albert, Ricardo, Ivan, Núria i Josep.
En faltaven uns quants a la foto, desprès els hem agafat a tots, "menos" a Nando.

Benvingut Xavi.

Molt bé, Ivan.

Debut de Xavi Giné a una Cursa en lo Trail Roquetes (al nivell dels Top Ten i això que encara li falta entreno), estreno de samarreta d’ Ivan Mauri (lluitant-la de valent),  espectacular Guillermo Camarero, tocant el podi Sandra Burgués, Jordi Bonavila pim-pam, Josep Curto fruint - patint d’ una autèntica cursa de muntanya, Joaquim Cucala també debutant en el Trail (ara ja el tenim fitxat per a les fotos, jaja), Jordi Navarro i Alfonso Sancho arribant junts (de fet ja han arribat junts en lo cotxe i així han continuat), Ricardo Roig acompanyant a la “no puedo” Núria Pallarès (ja et “fotran” no “puedo”!!), i... tots contents.

Ei!!, això feia costa amunt.

Puc pegar una altra volta?

Crack, Sandra.

Bufffff, si, si, costes.

Encara podem aixecar los braços i riure.

"No puedo, no puedo", "Tira palante".

A la marxa, Joel Vergés, Alex Lara i Nando Lara, a un nivell superior, seguits de prop d’ Enrique Vilches, mentre Albert Segura al seu rotllo, i Tere Moreso fent una marxa molt, molt tècnica pel que és habitual.

Alex.

Esprint marca Enrique.

aggss, agsss, s' acaba o que?

Que sí Tere, que sí, que ficarem que l' has acabat!!!

A meta hem tingut animant a Neus “Peke Trail” Fontanet, i per les tarteres a un tal Ivan Garcia i la parella Bernabé Hierro.

Felicitar una vegada més a l’ organització que s’ ho han currat: fideuà boníssima, al sorteig mos ha tocat un frontal, premi molt guapo, i sabent torejar en lo temps que amenaçava ruïna.
Bé nois.

Segueixen les cròniques (animeus, hi ha molt a explicar):

Crònica by Albert.
Clica a sobre.



Crònica by...


Aquí totes les fotos del Trail: 
Clica a sobre.

I aquí totes les fotos fetes per Enrique.
Clica a sobre

I un video que també mos ha fet, que crack.


i les fotos d' Ivan i Bernabé a la Tartera.