pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 28 d’abril del 2013

Tritrail Roquetes, Cursa del Pont a Deltebre, Nevada i autobus groguet per anar a la Vall Fosca.

Dia complicat per a les diverses competicions que hi havia.
Els tri: Fran, Carles i Roberto, han fet cap a Oropesa, i han decidit (en bon criteri) que un cop l' organització havia deixat la prova en Duatló, no valia la pena jugarse-la per aquelles rotondes i aquell terra banyat. A la propera en més forces!!!
Ens han enviat foto!! (avui s' han guanyat la cerveseta).

A Deltebre, tot i la manca de fotos, hem de felicitar a la crack Neus.. !!!
En breu més informació aquí:

Bé, Neus, bé.

Altres han fet cap a la neu o han voltat per la Font Nova:





Clica SOBRE LA FOTO per veure'n més.

L' autobús per anar a la Vall Fosca, ja està ple al 50%

Sortida per tothom, el Refugi es troba a 5 km del pantà per la qual cosa s' arriba sense massa esforç, i diumenge dos circuits en funció de cadascú.
Vine!!