pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 26 de juny del 2015

Albert Gine ja acaba la #GR99_per_Marc

Demà dia 27 ja arriba Albert Giné de la seva iniciativa, fer tota la GR99 que va començar el dia 12 i que acaba demà a l'Hort de Cruells.
La seva crònica: http://albertgine.blogspot.com.es/2015/06/etapa-14-mequinensa-mora-debre-70km.html
Avui ja ens enviavem les primeres fotos a punt d'arribar a Mora, en ganes, fort i amb entusiasme
ja a punt d'acabar 70 km des de Mequinensa fins Mora d'Ebre. Avui ja sentia que només li quedaven entre 50 a 45 km que estava a prop de casa i a prop de Marc i la seva familia.

Enrrere queden dies de fred, pluja, vent i recentment molta, molta calor..... Ara això acaba, ja arriba a casa demà i diumenge ja farà l'últim tram fins al Delta.
Damunt la última noticia, l'alegria perque avui li han dit que Marc ja es a planta!