pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 15 de juny de 2015

Tercera etapa #GR99_per_Marc d'Albert Gine

Albert Gine ja va per la seva tercera etapa arribant fins a Trespaderme! i amb bones noticies ja que la Posada Rural de Fontibre inviten a la familia Segarra Leonardo a passar un cap de setmana amb ells!
Des d'aquí vos convidem a visitar-los al seu web oficial:

Anims maquina! Ni el vent, ni la calor ni l'aigua que l'està caient l'està frenant i això és admirable!!!

 Per altra banda vos recordem que podeu seguir actualitzacions i imatges sobre la seva aventura solidaria en facebook i twitter amb el Hastag #GR99_per_Marc.I demà la quarta etapa fins Baños de Sobrón. No faltarem en donar-vos més informació!
Vos recordem la lectura obligatòria del seu blog personal: