pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 9 de juny del 2015

Nocturana Fredes-Paüls, GR99, sortides i avís: KM Vertical a la vista!!

Nocturna Fredes-Paüls

Cada any em participat a la Nocturna Fredes-Paüls, i enguany no podiem faltar! Enguany només han participat al voltant de 450 participant, molts menys que els passats anys però per una raó de causa major... la final de la Champions.
Però no ha sigut raó per a que David, Enrique, Jordi, Enric, Fran, Anna, Ricardo, Nuria i Maite no participaren en fer-la. La ruta, després dels anys es podria dir que no porta sorpreses, sempre és la mateixa, però cada any és més sorprenent, en aquest cas i durant tot el trajecte, el temps ens ha acompanyat tota la ruta: poc vent, bona temperatura i amb els avituallaments líquids corresponents.
Un punt diferent també el trobem a Caro on una pantalla gegant espera als corredors que han volgut esperar, sopar i veure el partit ( és a dir, que tampoc era una excusa el partit.

Ja acabat el partit i ben alimentats, continuem alguns fins fer-la tota, amb l'afegit que a les rases, a part de no haver vent, les vistes eren realment especials sota un cel tant net, una lluna tan lluminosa que es reflexava en el nostre Delta.
Ja baixat l'enrajolat arribem a Paüls on sempre ens esperen els companys de la UEC per donar-nos el certificat de participació, beguda i un sopar per recuperar forces i, naturalment, la samarreta negra amb el ttiol, JO TOTA!
Entre els Finisher ens trobem amb Jordi, i ojo! el temps!

Events a la vista!!!

GR-99 

Aquesta setmana l' Albert Giné comença el seu repte solidari de realitzar tot el recorregut del GR99 Fontibre-Deltebre, recaptant fons i solidaritat pel Marc.

Com no pot ser d' altra manera el Trail des del seu blog farà el seguiment de la prova i de les notícies que vagi penjant.
També col·laborarem especialment, ja us anirem informant, i hores d' ara estem enllestint el millor regal que podem fer a n' aquesta família.


Peketrail

Vos recordem que els dies 20 i 21 tenim una sortida Peketrail, més info clicant a la imatge::

KM Vertical a la vista

I el KM Vertical ja te color i forma i ja es poden inscriure els corredors! de fet, ja tenim els primers, a que esperes? Clica en la següent imatge i participa!