pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 13 de juny del 2015

Primera Etapa - I quina etapa!! @GineAlbert ‪#‎GR99_per_Marc‬

Ja tenim notícies de l' Albert.


Un apunt!!!
Ha fet en 1 dia gairebé 4 de les etapes normals.
Vosaltres mateix, mireu els km que surten.

Ens hem perdut alguna cosa? Gairebé 80? 100 km?
·         ETAPA 1
·         Etapa 1: Fontibre - Montes Claros. 26.7 km
·         Etapa 2: Montes Claros - Villanueva de la Nía. 23.9 km
·         Etapa 2.1: Aldea de Ebro - San Martín de Elines. 28.4 km
·         Etapa 3: Villanueva de la Nía - Polientes. 16.8 km
·         Etapa 4: Polientes - VILLA ESCUSA DE EBRO - Orbaneja del Castillo. 18.4 km
Continuarà...

Més info de totes les etapes a:
http://es.wikipedia.org/wiki/GR-99

Ha fet entrada al blog i ens deixa el següent escrit:
http://albertgine.blogspot.com.es/2015/06/resum-1-etapa-fontibre-villaescusa-de.html

Resum 1 etapa Fontibre-Villaescusa de Ebro

Eren les 6 del mati i feia estona que donava voltes pel llit, entre el soroll dels ronquits del meu sogre i el soroll de la panxa que intentava pair el mega sopar de la nit abans no podia relaxar-me i m'he dit
-"deu ser l'hora!"
M'he pres un got de suc amb un cafè amb llet i arreando! El senyor Enrique ( propietari del lloc on hem dormit) només hem deia:
Y no vas a comer nada? Y vas a llegar hasta polientes?
Jo molt segur li deia que si i ell insistia
pero ..si la majoria yendo con bicicleta no llegan tan lejos el primer dia!
Entre rises m'he despedit, he de dir que ens van tractar com a casa.
He sortit de Fontibre i la veritat es que ha segut genial córrer en mig de bous, vaques, cavalls i amb un silenci absolut, només s'escoltaven les meves trepitjades,quin plaer! Durant els primers km he pensat molt, he fet treballar el coco ( ja que no porto radio ) que he de fer? He fet barbaritat de fotos, si jo! Com mai en faig cap molts s'han degut quedar extranyats..però valien la pena.
Durant el camí m'han avisat que d'aquí un parell de dies hem deixaràn les dos ungles grans dels peus, portem una relació amor odio ( van i venen cada tres mesos) cap problema. Era curiós veure com el riu cada cop era més riu ja que al principi pareix una regadora d'aquelles del delta. He agafat tota clase de temps, he sortit amb fred, després calor per acabar amb aigua sort que porto roba per a tot tipus d'oratge...ejem.
Per acabar vull dir-vos que he disfrutat i molt, ara gitadot al llit sense roba ( esta rentanse dins la banyera..) fent la crònica per que sapigueseu que vaig venint vos dic que fins demà.


Tots amb Marc, Tots amb Albert!!!

@GineAlbert  #‎GR99_per_Marc‬