pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 22 de juny del 2015

Continua la GR99, Peketrail, Xallenger, Travessia Neda el Món pantà de Siurana

#GR99_per_Marc

Albert Giné continua la seva ruta, a dia d'avui ja ha passat per Zaragossa i continua amb totes les forces però preocupat per Marc que ha tingut que anar a Madrid tot i que els metges diuen que no és greu. Aquí teniu l'entrada a l'Etapa 10 que dedica al petit campió:
http://albertgine.blogspot.com.es/2015/06/etapa-10-alcala-de-ebro-burgo-de-ebro.html



També podeu escoltar l'entrevista que fan a Ivan Garcia La Xarxa Comunicació Local per la iniciativa d'Albert Gine:



Peketrail

Aquest cap de setmana també han estat els nens de Roquetes que han estat els campions a Caro passant un cap de setmana fent excursions per zones emblemàtiques en una activitat extraescolar que l'ha donat vida.



Més fotos en:
https://drive.google.com/open?id=0B2UiVpTSbFoxekZqVG9IVVJqb00&authuser=0

Xallenger BTT a La Rapita

El diumenge vam participar en la Xallenger dels Bandejats de la Rápita on la participació va ser tot un éxit amb 270 participants en totes dues modalitats de la sortida.

Per part nostra van participar Enric, Ximo Barberà, Joel i Enrique Vilchez.
Fotos de Santi Subi en el següent enllàç:
https://picasaweb.google.com/106433169289234470450/Bandolers40#


Travessia Neda el Món pantà de Susana

I també estem d'enhorabona per Fran Vaquer que ha aconseguit podi en la Travessia "Neda el Món al panta de Susana a Prades


Moltes felicitas, crack!!


PRÒXIMS EVENTS

II Cursa dels Biberons al Pinell de Brai

II Cursa seminocturna en un paratge tant boníc com el del Pinell amb modalitats de Cursa, Cursa Junior i Marxa. Més informació clicant en la imatge:


Pujada solidaria a Caro

El BTT Terres de l'Ebre, com cada any, fa la pujada solidaria de Roquetes a Caro. on tots els beneficis i donacions es dedicaràn a la Fundació Catalana per l'ELA. Vos esperem aquest diumenge a les 9:00 als cinemes de Roquetes, més infor al blog: