pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 14 de juny del 2015

Segona etapa d'Albert Gine i Duextrem Amposta

Albert Gine ja ha arribat a Puente Arenas en la seva segona etapa amb 68km més en el seu trajecte deixant enrrere Cantabria i ja està a Castilla-Lleó.

Molta més informació a la seva web:
http://albertgine.blogspot.com.es/2015/06/2-etapa-villaescusa-de-ebro-puente.html

Per altra banda, també hem participat en el 7é Duextrem d'Amposta amb 700 runners més en diferents modalitats i amb l'orgull de tenir podi i en primera posició!
Amb Sandra Burgués en la primea posició de la seva modalitat!
Per altra banda també tenim a Elena, Jordi Adell, Jordi Ponce i a Paco que han participat en aquesta magnífica prova correns o en bici.






Pròxims events!!

Diumenge 21 - Xallenger de la Ràpita, que es va tenir que canviar de dia per pluja. 



Diumenge 28 - III Pujada solidaria a Caro, com cada any, la BTT Terres de l'Ebre monta una pujada a Caro on tots els beneficis aniràn a una fundacio, enguany a la Fundació Catalana Esclerosis Lateral Amiotràfica.