pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 2 de juny del 2015

Xallenger a Roquetes i mes!!

Xallenger a Roquetes

Aquest diumenge es va celebrar la primera Xallenger de Roquetes en la que hem col.laborat tant participant com organitzant al BTT Terres de l'Ebre de la ma de Ximo Garcia.





Jordi Ponce, Fran Vaquet, Enrique Vilchez, Elena Saya i Jordi Cerdà entre els representants del Trail, a més de Javi Gine i el seu fill d'un total de 250 participants!! tot un éxit tot i ser la primera Xallenger que es fa a Roquetes i que es fruit d'una gran organització en la que tenim l'honor de formar part com col.laboradors.
Vos recomenem que mireu el seu blog oficial on podreu trobar fotos i videos i un bon resum:



La Travessa del Montsey


I també, el passat diumenge, Montse Vilas, Jordi Navarro, Alfonso Sancho i Anna Vericat, van participar en la Travessa Del Montseny (49km +2700 aprox. ), una marxa excursionista de  resistència que es realitza al massís del Montseny, organitzada per Caminàires de Vilamajor i amb la col·laboració de Taula de Joves Comtal.

Més fotos de la mà de Montse:
https://www.dropbox.com/sh/b0qhj5avqvxi4yv/AACT60OH6nS8ke7c7Z8GaaFHa?dl=0


I pel cap de setmana - la Nocturna Fredes - Pauls

I com cada any, i amb permís del final de la Champions, també hi serem un bon grapat a la Travessia Nocturna Fredes - Paüls on, a dia d'avui, ja superen les 400 inscripcions de llarg.


1 comentari:

Unknown ha dit...

Todo el material que necesites para tus pruebas y entrenos. Lo puedes encontrar en Tienda Running